slapec

ha már innen is költöznöm kell, akkor baj van

Szilveszter margójára

2020-01-01 10:14:47

Ha szilveszter, akkor durrogtatás, és ha durrogtatás, akkor kóbor kutyák, és ha kóbor kutyák, akkor minden ember dugja fel magának a petárdáját, nem?

Én szerintem ez egy többdimenziós probléma. Mondjuk személyesen nem élvezem a petárdázást, viszont a tűzijátékot igen. Többek közt ezért is járok a Defqon.1-ra, de ez most más téma.
Nem lenne rossz, ha annyi érzékenység lenne az emberekben, hogy tényleg, csak 18 óra után kezdik a rakétázást ...
neg az se lenne rossz, ha az évben egyetlen kibaszott napon törődnél a blökivel, és ha kell, beviszed a lakásba, hogy ne szaladjon el. Igen, tudom, ott se lesz nyugta, és hallottam, hogy a kutyáknak ez olyan, mint a háború, meg egyébként te magad is utálod a tűzijátékot, sőt, legszívesebben bevezetnéd az "egy kutya vagyok" opciót a gender tanulmányokba. Oké.
Biztos én vagyok az önző fasz, meg lehet az is baj, hogy macskás vagyok, de számomra a város az emberek világa, ezért nem érzem azt, hogy bocsánatot kéne kérnem egyetlen egy napért.

Nem veszek tűzijátékot, sajnálom rá a pénzt. De ha vennék, és használnám, az előírt idősávban tenném.

Nincs kutyám, se macskám, mert szerintem az hihetetlenül önző, hogy a saját jókedvem miatt beerőltetek egy állatot a 48m^2-be a panelba. De ha lenne, vigyáznék rá a kurva életbe.